Εταιρεία

Η εταιρεία "Οικοδομική Αγορά" δραστηριοποιείται από το 1972 με μορφή Ατομικής Επιχείρησης, με έδρα το Κερατσίνι, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας για το σπίτι.


Με σαράντα χρόνια σκληρής δουλειάς του ιδρυτή της, Ελευθερίου Α. Τσαβδάρογλου, η εταιρεία εδραιώθηκε στο χώρο. Τα τελευταία χρόνια, από το 2008,  με την είσοδο στην διοίκηση της δεύτερης γενιάς, με υπεύθυνο πλέον τον Χρυσοβαλάντη Ελ. Τσαβδάρογλου, αναπτύχθηκε ακόμη περισσότερο για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία και του ιδιώτη.


Ξεκινάμε μια καινούρια προσπάθεια μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ελπίζουμε να βρείτε το e-shop εύχρηστο και λειτουργικό. Τα προϊόντα που καταχωρούνται αποτελούν ένα μικρό κομμάτι της γκάμας των προϊόντων που μπορούμε
να προσφέρουμε.


Η εταιρεία μας προμηθεύει τους πελάτες της, με προϊόντα για το μπάνιο, την κουζίνα και το δάπεδο. Υπάρχει ευρύ φάσμα υδραυλικών ειδών και συστημάτων θέρμανσης καθώς και υλικών μόνωσης και ξηράς δόμησης όπως γυψοσανίδες. Επίσης θα βρείτε μια μικρή γκάμα από παλαιά πλακάκια και χρωματιστά είδη υγιεινής.

 

Φυσικά θα είναι χαρά μας είτε τηλεφωνικά, είτε με μία επίσκεψη στο κατάστημα μας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.

 

***Τα περισσότερα προϊόντα υπάρχουν τη στιγμή της παραγγελίας σας και σε προσιτές τιμές***

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα