Τρόποι πληρωμής

  • Μέσω αντικαταβολής.

Θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το ποσό της αντικαταβολής, ανάλογα με την εταιρεία που θα επιλεγεί για να σταλεί η παραγγελία σας. Η αντικαταβολή δεν είναι δυνατή σε επαρχία - νησιά για αποστολές προϊόντων μεγάλου όγκου και βάρους. Για τις παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει ελάχιστο κόστος 2,00€.
  

  • Μέσω OnLine πιστωτικής κάρτας.

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server των τραπεζών. Το e-shop ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

  • Μέσω πληρωμής στο κατάστημα μας.

Για αγορές με τον παραδοσιακό τρόπο, σας περιμένουμε στο φυσικό μας κατάστημα, να δείτε και να επιλέξετε από κοντά, τα προϊόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Θα σας ενημερώσουμε απευθείας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και το χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας.

  

  • Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της επιχείρησης μας. Κατά την κατάθεση του ποσού, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον κωδικό παραγγελίας που θα σας έχει δοθεί κατά την ολοκλήρωσή της.  

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

EUROBANK: GR34 0260 4060 0009 3020 0069 394

ALPHA BANK: GR37 0140 3970 3970 0200 2001 298

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR84 0110 0960 0000 0966 1252 982

 

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής

με φαξ ή με e-mail και εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα